CoLab Privacy Policy NO

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 21.05.2020

4Service Gruppen AS  («oss», «vi» eller «vår») driver og er behandlingsansvarlig for mobilapplikasjonen (heretter omtalt som «tjenesten»).

Vi er opptatt av du som kunde skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvem er vi?

Med «Vi» menes selskapene som er listet opp under. Kantiner og lokasjoner som selger varer og tjenester gjennom appen kan tilhøre flere ulike selskaper, men de ligger alle under 4Service-konsernet og personvernerklæringen er den samme for alle. 4Service Gruppen AS vil alltid være behandlingsansvarlig for ditt kundeforhold.

  • 4Service Gruppen AS, 897 392 232
  • Gastro Catering AS, 822 062 482
  • Gastro Kitchen AS, 818 523 262
  • Søtt + Salt AS, 987 018 321
  • Søtt + Salt Kantine AS, 814 525 902
  • 4service FS AS, 819 702 802
  • 4service Kantine AS, 990 035 946

Denne siden gir informasjon om hvordan vi bruker personopplysninger.

Formål og behandlingsgrunnlag

Formålet med bruk av de innsamlede personopplysningene er å levere de tjenester og kjøp du inngår avtale om eller samtykker til, samt

  • For å varsle deg om endringer i tjenesten vår
  • For å kunne gi deg kundestøtte
  • For at du skal kunne bruke interaktive funksjoner av tjenesten vår dersom du velger å gjøre det, eksempelvis via beacons
  • For å analysere anonymiserte personopplysninger slik at vi kan forbedre tjenesten vår
  • For å samle inn verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten vår
  • For å vedlikeholde tjenesten vår
  • For å oppdage, forebygge og løse tekniske problemer
  • For å informere din arbeidsgiver om dine kjøp i tilfeller der arbeidsgiveren er involvert i betaling, subsidiering og eventuelle lønnstrekk.

Behandlingsgrunnlaget for dette vil være avtale eller samtykke og i øvrig i henhold til bestemmelsene i personopplysningsloven/GDPR. Hva gjelder å sende deg informasjon om f eks sikkerhetsrelaterte tema som brannvarsling og brannøvelser, om arrangementer i bygget og annen relevant informasjon tilknyttet arbeidslokalet, så er behandlingsgrunnlaget berettiget interesse, men du kan velge å ikke motta slik informasjon. For lagring av regnskapspliktig informasjon er behandlingsgrunnlaget lov.

Ethvert samtykke du gir, kan trekkes tilbake til enhver tid.

Typer opplysninger som samles inn

Personopplysninger

Når du benytter tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlige identifiserbare opplysninger som er nødvendige for kunne kontakte deg og levere tjenesten  samt bekrefte din identitet («personopplysninger»). Avhengig av hvilke tjenester du benytter, er dette typisk

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Arbeidsgiver
  • Avdeling
  • Kjøps- og bestillingshistorikk

Informasjonskapsler, se våre egne vilkår for bruk av informasjonskapsler

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender oss når du bruker tjenesten. Slike bruksdata kan inneholde informasjon som for eksempel datamaskinens internettprotokoll-adresse (f. eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, hvilke sider du har besøkt i forbindelse med tjenesten, dato og klokkeslett, hvor lang tid du har brukt på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data. Vår policy for informasjonskapsler er tilgjengelig her.

Når du benytter tjenesten fra en mobil enhet, kan bruksdataene inneholde informasjon om for eksempel hvilken type mobilenhet du bruker, unik ID for den mobile enheten, IP-adressen til den mobile enheten, hvilket operativsystem og hvilken type nettleser du bruker for de mobile enhetene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Særlig om stedsopplysninger

Vi kan bruke og lagre informasjon om hvor du befinner deg bare hvis du gir oss tillatelse til det. Vi bruker disse opplysningene til å tilby funksjoner som gjør at vi kan forbedre og tilpasse tjenesten vår.

Du kan når som helst aktivere eller deaktivere stedstjenester når du bruker tjenesten ved å endre enhetens innstillinger.

Oppbevaringstid

4Service Gruppen AS  vil bare beholde personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for de formål som er fastsatt i denne personvernerklæringen. Navn, e-post og kontaktopplysninger beholdes så lenge tjenesten er i bruk, men øvrige personopplysninger som vi ikke er lovpålagt å beholde, anonymiseres etter 90 dager.  Vi vil også beholde og bruke personopplysningene dine i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde opplysningene for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

4Service Gruppen AS vil også oppbevare bruksdata i anonymisert form for interne analyseformål.

Overføring av opplysninger

Opplysningene dine, inkludert personopplysninger, kan bli overført til, og oppbevart på datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der personvernlovene kan avvike fra de i din jurisdiksjon.

Dine persondata behandles kun i Norge, og er ikke tilgjengelige utenfor Norge, men ref punktet over kan befinne seg på en datamaskin/server i annet land, typisk i en skytjeneste.

Utlevering av personopplysninger

Din arbeidsgiver

Vi overfører dine personopplysninger og kjøpshistorikk til din arbeidsgiver i tilfeller der arbeidsgiveren er involvert i betaling, subsidiering og eventuelle lønnstrekk. Dette er en forutsetning for å kunne levere tjenestene til deg som bruker, i samarbeid med din arbeidsgiver som vår kontraktspart for våre tjenester.

Forretningstransaksjon

Hvis 4Service Gruppen AS blir gjenstand for fusjon, oppkjøp eller salg av aktiva, kan personopplysningene dine bli overført. Vi vil varsle deg før personopplysningene dine blir overført.

Datasikkerhet

Det er viktig for oss at dataene dine er sikre, men husk at ingen metode for overføring over internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi benytter oss av kommersielt akseptable standarder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

Dine rettigheter

Personopplysningsloven og GDPR gir deg en rekke rettigheter så som rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet og begrensning i og av dine personopplysninger hos oss.  For å gjøre slike rettigheter gjeldende, kontakt info@izy.as.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før besvarelse på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til Datatilsynet hvis du ikke er fornøyd med hvordan vi innhenter og behandler personopplysninger om deg, se eventuelt mer på www.datatilsynet.no.

Tjenesteleverandører

Vi kan bruke tredjepartsselskaper til å tilrettelegge vår tjeneste, levere tjenesten på våre vegne, utføre service-relaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår blir brukt.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke opplysningene til andre formål.

Vi benytter følgende databehandlere for dine opplysninger:

  • Izy AS – 922 177 775 er vår app leverandør, her lagres all informasjon du legger inn om deg selv, samt alle transaksjoner du gjør i applikasjonen
  • Appfarm AS, 919 697 199, som leverandør av vår integrasjonsplattform som håndterer datastrøm inn og ut av våre kjernesystemer, som f.eks. regnskap.
  • ØkonomiBistand AS, 983 949 150, som er vår partner inn mot regnskapssystemene fra Visma. Her lagres alle ordrer i henhold til regnskapsloven.

Iriz AS, 914 201 217 er vår tekniske leverandør, de utvikler applikasjonen og har ansvar for sikkerhet. Iriz AS har innsikt i databasen hvor dine data er lagret og kan gjøre endringer på denne.

Analyse

Vi kan bruke tredjepartsleverandører til å sørge for informasjonssikkerhet i tjenesten vår og å analysere bruken av tjenesten vår.

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google og som sporer og rapporterer trafikk på nettstedet. Google bruker de innsamlede dataene til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke data som er samlet inn til å kontekstualisere og tilpasse annonsene for sitt eget annonsenettverk.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvernpraksisen til Google, kan du gå til nettsiden Googles vilkår for personvern: https://Policies.google.com/privacy?hl=en

Betaling

Vi kan levere betalte produkter og/eller tjenester innenfor tjenesten. I så fall bruker vi tredjepartstjenester for betalingsbehandling (for eksempel betalingsprosessorer).

Vi lagrer eller samler ikke betalingskortopplysningene dine. Denne informasjonen leveres direkte til våre tredjeparts betalingspartnere hvis bruk av din personlige informasjon er underlagt personvernreglene. Slike betalingspartnere er selvstendige behandlingsansvarlige, f eks Vipps, NETS og STRIPE. Disse betalingsprosessorene overholder standarder fastsatt av PCI-DSS. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av betalingsinformasjon.

Andre betalingsselskaper vi jobber med er:

Apple Store In-App Payments

Deres personvernerklæring kan leses på https://www.Apple.com/legal/privacy/en-ww/

Google Play In-App Payments

Deres personvernerklæring kan leses på https://www.google.com/policies/privacy/

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredjepartens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan ha behov for å oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil gi deg beskjed på e-post og/eller legge ut et fremtredende varsel på vår tjeneste 14 dager før en endring trer i kraft.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen:

  • E-post: support@izy.as

Eller besøk denne siden på vår hjemmeside: https://izy.as/