FAQ

Vanligvis, grunnen til at du ikke får kontrollbildet er at du ikke har fullført betalingen. Dette kan du dobbeltsjekke under “Betalingshistorikk” i appen, hvor du ser alle dine kvitteringer.

En annen grunn kan være at du enten avbrøt betalingen i VIPPS/Stripe og dette ble ikke godkjent i appen eller kan det være at betalingsbekreftelsen ble ikke sendt videre til appen pga. dårlig dekning. Det er derfor alltid lurt å sjekke om betalingen ble godkjent i VIPPS ved å sjekke betalingshistorikken der, eller sjekke kontoutskriften, hvis mulig.

Du kan kontakte Site Manager på bygget/kantinen for å få tilsendt en ny link. Det kan være 2 grunner hvorfor linken er utløpt:

  1. du har allerede trykt på linken før, derfor er linken utløpt, og du ikke kan få en ny. Da må du trykke på “Glemt passord” i appen på login-vindu og skrive inn jobb e-post, så får du et vindu for å opprette et passord og fullføre registreringen.
  2. det har gått 2 uker siden du fikk invitasjonen. Invitasjonen er utløpt, men du kan få tilsendt en ny av Site Manager.

Dette hender vanligvis hvis du ikke er logget på i appen. Da vet ikke appen at du er en ansatt i bygget, så får du en gjestepris.

Hvis det ikke er dette, kan det være at det er noe feil i systemet. Ta kontakt med Site Manager på bygget.

I CMS-et er det kun mulig å deaktivere bruker. Hvis brukeren ønsker å bli slettet helt fra systemet, må han da selv be om å slette profil i appen. Dette kan gjøres under Innstillinger> Administrer mine data.

App-løsningen er lagd slik at alle brukere på bygget skal kun betale for seg selv, med den prisen som gjelder din avtale. Brukere har kun mulighet til å kjøpe seg 1 lunsj per dag med den avtalte prisen, men det finnes også en mulighet å kjøpe flere lunsjer, men da gjelder en bestemt gjestepris.

Foreløpig er det kun mulig å legge inn 1 pris per type lunsj per leietaker. Dvs. hvis konsulenter under samme leietaker skal betale en annen pris, må en egen leietaker lages for konsulenter, f.eks. “Leietakernavn konsulenter”. Da kan det legges inn en annen lunsjpris for konsulenter.

I CMS-et under Brukeradministrering> Brukere, ser du 2 lister: “Brukerliste” av de som er aktive brukere og “Liste av de inviterte”. Du kan søke opp navnet i et søkefelt øverst på sida og se om brukeren finnes på 1 av de 2 listene. Hvis brukeren finnes under “Liste av de inviterte”, kan du sende invitasjonslinken på nytt ved å trykke på “re-send” ikonet ved siden av navnet. Hvis brukeren finnes i “Brukerliste” som en aktiv bruker, du kan ikke sende link på nytt, for han allerede er en registrert bruker. Hvis brukeren hevder at han ikke er det, kan han/hun lett sjekke dette ved å trykke på “Glemt passord” i appen ved å skrive inn sin jobb e-post.

Under “Betalingshistorikk” i appen, finner du alle dine kjøp. Ved å trykke på en av kvitteringene får du opp alle kjøpsdetaljene. Øverst på skjermen skal det være en “Del”-ikon, hvor du kan sende kvitteringen til f.eks. din e-post.

Det kan være flere grunner:

  1. Er du koblet på nett?
  2. Kom du for tidlig/sent til kantinen? Det er en bestemt periode når det skal være mulig å betale for lunsj. For mer detaljer, hør med Site Manager på bygget.
  3. Hvis du er en bruker som kun registrerer sin lunsj og ikke betaler noe, mulig at du har allerede valgt og registrert din lunsj tidligere på dagen. Dette kan du se ved å trykke på “Husrestaurant”> “Kontrollbilde”.
  4. Tekniske problemer

For å kunne gjøre dette, må regnskapsansvarlig for kantinen kontaktes. Du kan eventuelt ta en prat med Site Manager på bygget/kantinen og høre hva som kan gjøres.

Linken er personlig og funker kun en gang. Den utløper etter 2 uker fra dato du fikk den.

Hvis du ved et uhell har trykt på den og ikke fullførte registreringen, kan du trykke på “Glemt passord” på login vindu i appen. Da får du et vindu for å opprette passord og fullføre registreringen. Brukernavnet er vanligvis din jobb e-post eller den du fikk invitasjon på.

Dette kan du gjøre i appen under “Innstillinger”> “Administrer mine data” og gjøre følgende som står på skjermen.

Dette kan du ikke gjøre selv, som Site Manager. Da må utviklingsteamet kontaktes. Hvis det er kun snakk om noen få personer, så kan man eventuelt be de brukerne å slette profilen sin i appen, slik at da kan du invitere de brukerne på nytt til en annen leietaker ved å bruke samme e-poster.

Kontrollbildet, som beviser at du har kjøpt lunsj, finner du enten ved å klikke “Kontrollbilde” midt på skjermen som du får når kjøpet er registrert eller går du til “Husrestaurant”>”Kontrollbilde”.

Det er ikke mulig å registrere seg selv i appen. Du må få en personlig invitasjon via e-post. Invitasjoner sendes vanligvis av Site Manager på bygget/kantinen.

Grunnen kan være at du enten avbrøt betalingen i VIPPS og dette ble ikke godkjent i appen eller kan det være at betalingsbekreftelsen ble ikke sendt videre til appen pga. dårlig dekning. Det er derfor alltid lurt å sjekke om betalingen ble godkjent i VIPPS ved å sjekke betalingshistorikken der.